Srečko meseca

Ta mesec ni srečka...

Novice

08.02.2018
Vedno manj ljudi bere...mislim tiste stare prave knjige. A se ne spočijejo oči, ko ni mikrovalovnega sevanja?
Če se imate za neumnega, in se radi še kaj naučite, potem mi pišite in poslal vam bom knjigo Kako obogateti in najti srečo. Ma ja, kar zastonj, sam neki prispevek nakažite na klub srečnih za poštnino...pa boste lahko spet malo brali.

Pa lep dan >>

01.06.2016
Klub srečnih v sodelovanju z društvom dražba prevzema lokal v Jevnici blizu Ljubljane >>

18.05.2016
Zapisnik skupščine, spremembe statuta. >>

več novic

Skrivnostne zgodbice

V treh minutah lahko prejmete brezplačne, ganljive skrivnostne in nenavadne zgodbe.
Vas že vidim. Sprašujete se. Ali bodo zgodbice res kaj spremenile v vašem življenju. Bodo, preverjeno! Postali boste bolj ljubeči, prijazni in odprti. Vedno več ljudi, bo hotelo vaše mnenje in nasvet. Postali boste cenjeni, še bolj kot ste sedaj.
Ali obstajajo jutra, ko vam primanjkuje motivacije? So dnevi, ko se vprašate: » Kam sploh grem? Ali je vredno? Kako se izmuznem iz te situacije? Kako sem lahko boljše volje?«
Sedaj je trenutek za sremembo! Vpišite se v poštno listo brezplačnih skrivnostnih in nenavadnih zgodbic Kluba srečnih!!!

Vpiši se

Forum

Vstopi v forum

Vpis med prejemnike skrivnostnih in nenavadnih zgodbic!

Vidim vas hrepenite po sreči. Želite si zadihati življenje. Sedite in se sprašujete, kaj je v teh zgodbicah zame? Ali mi bodo resnično pomagale ali so samo še eno reklamno sporočilo, ki si želi v moj poštni predal. Bodo kaj koristile mojemu življenju?
Te zgodbice niso reklamno sporočilo in zelo vam bodo koristile, preverjeno!

Ko boste dobili prvo, drugo ali morda tretjo boste že začutiil drobceno a opazno spremembo. Videli boste reči, ki jih sedaj ne opazite. Povsem drugače bo izgledal sončni vzhod. Opazili boste cvetlice, ki cvetijo nekje ob poti po kateri hodite vsak dan a jih do sedaj niste opazili. Barva narave se bo spremenila. Ljudje bodo postajali bolj prijazni in ljubeči. Svet bo postajal povsem drugačen...

Tukaj se lahko vpišete na seznam prejemnikov skrivnostnih in nenavadnih zgodbic, ki jih boste enkrat tedensko prejeli v vaš elektronski predal.

Si želite ogledati zgodbico. Takšne in podobne, boste brezplačno prejemali enkrat na teden. Prva zgodbica

V primeru, da nam na strani Kluba srečnih ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je naslednja:

  • Uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki pa nikoli niso dostopni tretjim osebam.
  • Naročniki na brezplačne zgodbice se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s pomočjo obrazca, ki je pripet na dnu vsake zgodbice, ki jo prejmejo. Ko vpišete na listo naročnikov brezplačnih skrivnostnih in nenavadnih zgodbic svoje prijatelje, jih o tem tudi obvestimo. Sporočimo jim, kdo jih je vpisal in v vsaki zgodbici ponudimo preprost način za odjavo.
  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba, uporabljal jih bo izključno Klub srečnih.

Sedaj se lahko vpišete med nekaj 1000 prejemnikov brezplačnih skrivnostnih in nenavadnih zgodbic!


Ime:

Datum rojstva: (D.M.L)

E-poštni naslov:

Kontrola vnosa:
4x4+2 =Powered by VPO