Srečko meseca

Ta mesec ni srečka...

Novice

08.02.2018
Vedno manj ljudi bere...mislim tiste stare prave knjige. A se ne spočijejo oči, ko ni mikrovalovnega sevanja?
Če se imate za neumnega, in se radi še kaj naučite, potem mi pišite in poslal vam bom knjigo Kako obogateti in najti srečo. Ma ja, kar zastonj, sam neki prispevek nakažite na klub srečnih za poštnino...pa boste lahko spet malo brali.

Pa lep dan >>

01.06.2016
Klub srečnih v sodelovanju z društvom dražba prevzema lokal v Jevnici blizu Ljubljane >>

18.05.2016
Zapisnik skupščine, spremembe statuta. >>

več novic

Skrivnostne zgodbice

V treh minutah lahko prejmete brezplačne, ganljive skrivnostne in nenavadne zgodbe.
Vas že vidim. Sprašujete se. Ali bodo zgodbice res kaj spremenile v vašem življenju. Bodo, preverjeno! Postali boste bolj ljubeči, prijazni in odprti. Vedno več ljudi, bo hotelo vaše mnenje in nasvet. Postali boste cenjeni, še bolj kot ste sedaj.
Ali obstajajo jutra, ko vam primanjkuje motivacije? So dnevi, ko se vprašate: » Kam sploh grem? Ali je vredno? Kako se izmuznem iz te situacije? Kako sem lahko boljše volje?«
Sedaj je trenutek za sremembo! Vpišite se v poštno listo brezplačnih skrivnostnih in nenavadnih zgodbic Kluba srečnih!!!

Vpiši se

Forum

Vstopi v forum

Kaj počnemo

Kaj je Klub srečnih?

Je klub, ki združuje ljudi, ki hočejo izboljšati samega sebe, s tem, pa tudi svet okoli njih narediti bolj srečen in vesel..

Kako?
S srečanji, kjer se pogovarjamo o približevanju samim sebi in o načinih za to (sproščanje, meditacija, holosync, razumevanje…).

Kje?
V Ljubljani, Mariboru, počasi pa tudi v vseh manjših krajih, več na koledarju kluba ali pa nas kontaktirajte tukaj

Kaj je sreča?
Pogosto smo prepričani, da nas bo osrečil partner, starši, denar, darila, potovanja… A modri ljudje opozarjajo, da prava sreča izvira iz nas samih in da jo dosežemo ob srečanju s samim seboj, pod okriljem miru in ravnovesja.
Ko smo v stiku s svojim notranjim - duhovnim jedrom se sreča kaže kot:

  • Tiha radost, sreča, izpolnjenost, veselje do življenja, življenjski optimizem
  • Odprtost in razumevanje soljudi, tolerantnost in potrpežljivost
  • V globlji fazi se začne kazati naša duhovna ljubezen, kot sposobnost uporabe svoje ljubeče zavesti, v kateri je prostor za vsa bitja tega sveta ne glede na njihov izgled, težnje ali prepričanja.

Sreča se skriva v vsakemu posamezniku in je zanj povsem originalen občutek. Klub srečnih se trudi vsakemu posamezniku odpreti možne poti do njegove lastne sreče.

Kateri projekti se odvijajo pod okriljem kluba?
Powered by VPO